Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κυριακή 03 Ιούλιος 2022
  • Αρχική σελίδα
  • Το γραφείο
  • Links
  • Συχνές ερωτήσεις
  • ΙΚΕ
  • Επικοινωνία
Επιχειρήστε μαζί μας με ένα τηλέφωνο στο 22510 40377

Φόρμα αναζήτησης

  • Αρχική
  • Επιδοτούμενα προγράμματα
    • ΠΕΠ

      1. ΠΕΠ 2019-2020 (ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ)
      2. Στήριξη της επιχειρηματικότητας λόγω της πανδημίας του COVID-19

      Ψηφιακή Σύγκλιση

      1. Digi Mobile
      2. Digi Retail

      Leader 2019

      1. Leader 2019

      ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ

      1. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ

      Αλιεία 2007-2013

      1. leader Αλιείας (3η Πρόσκληση)
      2. Αλιεία 2007-2013 (1η Πρόσκληση)
      3. Leader Αλιείας (2η Προκήρυξη)

      Υποστήριξη απασχόλησης

      1. Πρόγραμμα Επιδότησης Εργασίας Ανέργων - Voucher 2014

      Ανταγωνιστικότητα

      1. Β Δραση ΕΣΠΑ
      2. Εξωστρέφεια 2
      3. Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες

      Αναπτυξιακός νόμος

      1. Αναπτυξιακός Νόμος

      Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων

      1. Γυναικεία Απασχόληση μέσω Επιχειρηματικότητας

      Περιφερειακά προγράμματα

      1. ΠΕΠ 2009 - Τουρισμός, Μεταποίηση, ΕΜπόριο, Υπηρεσίες

      ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014-2020

      1. Ε-Λιανικό
      2. Ενίσχυση Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α Κύκλος)
      3. Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμο τους (2016)
      4. ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
      5. Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Β΄ Κύκλος
      6. Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
      7. Επιχειρούμε Έξω
      8. ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΗΜΑ - ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ
      9. ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
      10. Παράταση στο πρόγραμμα «Eργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων»
      11. Παράταση στο πρόγραμμα «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας : Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση»
      12. Επιχειρηματική Ευκαιρία
      13. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ & ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

      Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 - 2013

      1. Leader Γεωργίας Λέσβου (3η Πρόσκληση)
      2. Leader Γεωργίας Λέσβου (4η Πρόσκληση)
      3. Leader Γεωργίας Λήμνου (1η Πρόσκληση)
      4. Leader Γεωργίας Λήμνου (2η Πρόσκληση)
      5. 123Α - Αύξηση της Αξίας των Γεωργικών Προϊόντων
      6. Άξονας 3 (2η Πρόσκληση) - πρώην ΟΠΑΑΧ
      7. Leader Γεωργίας Λέσβου (5η Πρόσκληση)
      8. Leader ΑΛΙΕΙΑΣ - 2η Πρόσκληση
  • Ίδρυση & Λειτουργία επιχείρησης
    • Επιλογή νομικής μορφής
    • Διαδικασίες ίδρυσης επιχείρησης
    • Διαγνωστική μελέτη επιχείρησης
    • Επιχειρηματικό σχέδιο
    • Επιλογή προσωπικού
    • Έρευνα αγοράς
  • Marketing & Πωλήσεις
    • Πώς να προσελκύσετε νέους πελάτες
    • Προβολή
    • Τιμολόγηση προϊόντων & υπηρεσιών
    • Εξαγωγές
  • Χρηματοδοτικά εργαλεία
    • Δάνεια
    • Εργαλεία χρηματοδότησης
  • Νομοθεσία
    • Τουρισμός
    • Επιδοτήσεις
    • Δόμηση
    • Εξαγωγές
    • Μεταποίηση
    • Περιβάλλον
Τουρισμός | 02.06.2014

Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές

Η πρώτη συνάντηση των 20 Αναπτυξιακών Εταιρειών στα πλαίσια του διατοπικού προγράμματος «ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΛΕΚΤΕΣ» που χρηματοδοτείται μέσω του LEADER,  ολοκληρώθηκε με επιτυχία στα μέσα Μαΐου στην αίθουσα της Ειδικής Γραμματείας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών.

Το σχέδιο, στο οποίο από το Βόρειο Αιγαίο συμμετέχει η Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Ε. (ΑΝΕΛ Α.Ε.), προβλέπει την δημιουργία ενός Δικτύου σε συνεργασία με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και την διασύνδεσή της με τα ποιοτικά προϊόντα και τον τουρισμό. Μέσω αυτού στόχος είναι , αναγνωρισμένα ποιοτικά προϊόντα να γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό και να περάσουν στην μαζική εστίαση, ώστε να αυξήσουν τόσο την εγχώρια ζήτηση, όσο και τις εξαγωγές. Το Δίκτυο θα εκπροσωπήσει όλες τις περιοχές της Ελλάδας με αναγνωρισμένα, φημισμένα και χαρακτηριστικά προϊόντα, τόσο ΠΟΠ και ΠΓΕ όσο και με ειδικά επιλεγμένα.

Ο βραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου που συμμετείχε στην εκδήλωση τόνισε την ανάγκη για διαχείριση καλών προϊόντων, και αναφέρθηκε στην δυνατότητα να προσεγγίσει η Ελλάδα ξένους σεφ ώστε να κάνει γνωστή τη γαστρονομία της με πρωτότυπες γεύσεις.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με γεύμα δια χειρός Λευτέρη Λαζάρου στο βραβευμένο εστιατόριο «Βαρούλκο», όπου ο σεφ επιμελήθηκε το μενού που αποτελείτο από πιάτα μαγειρευμένα αποκλειστικά με ΠΟΠ προϊόντα και σερβιρισμένα με τρόπο που αναδείκνυε την γεύση και την ποιότητά τους.

Άλλες ειδήσεις

3ήμερο Εκλεκτών Λημνιακών Γεύσεων

Πρόγραμμα Αγροτικής Εστίας

Newsletter

Προγράμματα
σε εξέλιξη

  • Σε προκήρυξη
  • Σε αναμονή αποτελεσμάτων
  • Σε υλοποίηση
  • Αναμενόμενα
  • Ολοκληρωμένα

Επικοινωνία

Ερεσού 5, Μυτιλήνη, Λέσβος,

ΤΚ 811 00

ΤΗΛ.: 22510 40377

FAX.: 22510 40378

EMAIL: info@mks.gr

  • Αρχική σελίδα
  • Το γραφείο
  • Links
  • Συχνές ερωτήσεις
  • ΙΚΕ
  • Επικοινωνία
Σχεδιασμός & Ανάπτυξη ιστοσελίδας Pelagus Creative Web